Fenerbahçe'den 20 sezon sonra benzer tablo!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı. Sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe 20 sene sonra çarpıcı bir istatistiğe imza attı.

FutbolArena Detay - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşırken sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ligde çok kötü günler geçiren Fenerbahçe gol atamama serisini de 3'e çıkarttı.

Fenerbahçe'nin 3 maç üst üste gol atamadığı son sezon


Sarı-Lacivertli takım son 3 lig maçında sırasıyla Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir ve Sivasspor maçında 7 puan kaybederken bu 3 maçta da gol atma başarısı gösteremişti. Fenerbahçe'nin ligde üst üste 3 maç gol atamadığı son sezon ise bundan tam 20 yıl önce oynandı.

Fenerbahçe, 1997-1998 sezonundan bu yana ilk kez 3 maç üst üste gol atamadı. O sezon Sarı-Lacivertliler 4 maç üst üste gol atamamıştı. Fenerbahçe, sırasıyla Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Samsunspor ve Trabzonspor maçlarında gol atma başarısı gösterememişti.

Fenerbahçe deplasmanlarda kaç gol attı?


Ligdeki kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında da 2 puan bırakırken bir deplasmanı daha golsüz geçti.

Bu sezon 5 deplasman maçına çıkan Sarı-Lacivertli takım bu maçların 3'ünü kaybederlen 1'ini kazanmış 1'inde de berabere kalmıştı. Sarı-Lacivertli takımın bu süreçteki tek golü Atiker Konyaspor maçında Eljif Elmas'tan geldi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri