Fenerbahçe'den 2 transfer (Fenerbahçe Haberleri 24 Mayıs 2019)

Fenerbahçe transfer haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Medipol Başakşehir'den İrfan Can transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde Victor Moses ve Roberto Soldado için de transfer iddiaları ortaya atıldı. Son dakika Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberi oku, Fenerbahçe transfer haberleri, Fenerbahçe haberleri, Son dakika Fenerbahçe haber ajansı gibi aramaların yanıtları haberimizde.

FENERBAHÇE, İRFAN CAN'I İSTİYOR

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can için girişimlere başladığı iddia edildi. Futbolcunun bağlı olduğu menajerlik şirketiyle iyi ilişkileri bulunan sarı lacivertlilerin, İrfan Can'ın transferinde istekli olduğu belirtildi. Bu sezon 31 maçta forma giyen İrfan Can 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)

Fenerbahçe Transfer: Victor Moses, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Victor Moses'ın yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde geleceğiyle ilgili olarak, “Çok güzel bir deneyim yaşadım. Ancak yeni sezonda burada olmayacağım. Fenerbahçe'den ayrılıyorum. Kariyerimde yeni bir macera yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandığı kaydedildi. (Fanatik)


Fenerbahçe'nin yeni transferi Allahyar Sayyadmanesh kimdir?


Fenerbahçe'nin yeni sezon için ilk transferi Allahyar Sayyadmanesh oldu. Sarı lacivertliler futbolcuyla anlaşma sağladı.

Allahyar Sayyadmanesh 17 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. Allahyar Sayyadmanesh 1.82 bnoyunda. Allahyar Sayyadmanesh şu anda İran'ın İstiklal takımıdna oynuyor. Daha önce İran'ın Padideh ve Saipa U19 takımlarında forma giyen genç futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 17 maçta 821 dakika sahada kalırken, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

GUARDIAN POTANSİYELİ YÜKSEK GENÇLER ARASINDA GÖSTERDİ

İranlı forvet Allahyar Sayyadmanesh, yakın zaman önce İngiliz basınında Guardian tarafından potansiyeli yüksek 60 genç futbolcu arasında gösterildi. Guardian, İranlı forvet Allahyar Sayyadmanesh'i gelecekte yükselen bir değer olarak gösterirken, Allahyar Sayyadmanesh'in önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe'de forma giyeceği ve transferde her konuda anlaşma sağlandığı İran yerel basınında duyuruldu.



GÜRCAN BİLGİÇ'TEN EMRE BELÖZOĞLU YORUMU

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu'nu gelecek sezon için transfer etmek istemesiyle ilgili Fotomaç yazarı Gürcan Bilgiç şunları söyledi:

"Totti son sezonunda sadece 6 maçta 11'de oynadı. Ancak Roma'da bir lider olarak vardı ve bu hissi tüm takıma yaşattı. Belözoğlu'nun yüzünde de herkes şampiyonluk iddiasını görecek. Emre, şampiyonluğun hafızasıdır Fenerbahçe için."

FENERBAHÇE'DEN 2 TRANSFER

Fenerbahçe sağ bek transferinde Antalyaspor'dan Nazım Sangare'yi istediği iddia edildi. Sarı lacivertlilerin Şener Özbayraklı'yla yolları ayıracağı ve Nazım'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin orta sahaya ise Benfica'dan Fejsa'yı düşündüğü belirtildi. (Fotomaç)

MUSTAFA CENGİZ'DEN KADIKÖY YORUMU

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Tabii ki Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi çok isterdim. Ben de herkes kadar isterim 7-0, 8-0 kazanmayı. Ama bir şeyler oluyorsa ki bunu sadece dinsel açıdan değil, determinist açıdan da baksanız bir şey olması gerektiği için oluyordur. Bu hayra yorulur." dedi. (Milliyet)



MOSES'TAN GALATASARAY - BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Fenerbahçe tribünlerini değerlendiren Moses, "Stadyumda atmosfer İngiltere'den çok farklı. Futbol oynadığım hiçbir yere benzemiyor. Herkesi mutlu etmek için her maçı mutlaka kazanmalıyız. Çok tutkulular, futbol burası için bir yaşam tarzı olmuş. Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde sürekli tezahürat yaparak zıplayanlar oluyor. Stadyumun yıkılacağını hissediyorsunuz. Atmosfer harika, futbola çılgın bir tutku besliyorlar. Sadece kazanmamızı istiyorlar" dedi.

SOLDADO, GETAFE YOLCUSU

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Roberto Soldado'nun takımdan ayrılması bekleniyor. İspanyol futbolcunun Getafe ile anlaşma sağladığı iddia edildi. (Fanatik)

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri