Fenerbahçe'de yeni transfer hedefi Jesus Navas

Fenerbahçe, Manchester City'den ayrılmaya hazırlanan Jesus Navas'ı transfer etmek istiyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer harekatı startını verirken yeni bir isim gündeme geldi.

Sarı-Lacivertli ekip Manchester City'nin İspanyol kanat oyuncusu Jesus Navas'ı transfer listesinde ilk sıralara koydu.

Fenerbahçe, Jesus Navas'ı transfer edecek mi?


Takvim'de yer alan habere göre yönetimin, Lens ile anlaşamama ihtimalini de göze alarak 31 yaşındaki yıldız futbolcunun transferini bitirmek istediği yer aldı. Fenerbahçe'nin bu transfer görüşmesindeki en büyük avantajı da deneyimli oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması.



İlk etapta Jeremain Lens için Sunderland ile masaya oturacak olan Fenerbahçe, olası bir olumsuz görüşme sonrası Jesus Navas'ı renklerine bağlamaya çalışacak.


Jesus Navas kimdir? Jesus Navas'ın oynadığı takımlar - Jesus Navas'ın attığı goller


İspanyol sağ kanat oyuncusu. Manchester City'de forma giymekte. Mevkisi orta sahanın sağ kanatı.Jesus Navas Sevilla'nin altyapısında yetişmiştir.İlk profesyonel maçına 2005 yılında çıktı. 2013 Haziran ayında Manchester City kulübüne 7 yıllık anlaşmayla transfer oldu. Navas, 2010 yılına kadar İspanya genç takımındaydı. Ancak 2009 yılının sonlarına doğru A millî takıma yükseldi. 2010 FIFA Dünya Kupası Finali'nde de oynadı ve dünya şampiyonluğu yaşadı.

Sevilla'nın altyapısında yetişen sağ kanat oyuncusu 2013-2014 sezonunda Manchester City'ye imza attı. Jesus Navas bu sezon 21 lig maçında forma giyerken bu maçlarda gol ve asist katkısı vermedi. 1985 doğumlu Jesus Navas'ın transfermarkt değeri 15 milyon Euro

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri