Fenerbahçe'de Volkan Şen'in en kötü 2. sezonu! İşte rakamlar

Fenerbahçe'de Volkan Şen'in bu sezonki performansı oldukça kötü. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Volkan Şen kariyerinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Geçen sezon Ozan Tufan ile beraber Bursaspor'dan transfer olan Volkan Şen, Fenerbahçe'de geçen sezonu mumla arattı.


Volkan Şen'in formu neden düşük?


Fenerbahçe ile ilk sezonunda 7 gol 7 asistlik performansıyla Vitor Pereira'nın en çok beğendiği isim olan Volkan Şen için bu sezon tam tersi bir tablo söz konusu.

Sezon ortasında sakatlık problemi de yaşayan Volkan Şen, bu sezon 22 lig maçında forma giydi ve sadece 3 asist üretebildi. Milli futbolcu 22 maçta 1289 dakika sahada kalabildi.

Volkan Şen'in bu sezonki rakamları - Volkan Şen'in istatistikleri


Volkan Şen son olarak ligin 22. haftasında Gaziantepspor ile oynalan maçta ilk 11'de forma giymiş ve 1-1 biten mücadelede taraftarların tepkisini çekmişti. Fenerbahçe'de Volkan Şen o mücadele sonrası ilk 11'de forma giymezken son 8 haftada 126 dakika sahada kalabildi.Volkan Şen 2013-2014 sezonundan bu yana en kötü sezonunu geçiriyor. Milli futbolcu o sezon Trabzonspor formasıyla 5 maçta görev almış sonrasında transfer olduğu Bursaspor'da da 13 maçta gol ve asist üretememişti.

Volkan Şen'in bu sezonki performans düşüklüğündeki en büyük sebeplerden birinin ailesiyle yaşadığı sorunlar olduğu dile getiriliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri