Fenerbahçe'de Volkan Demirel'e sıcak bakmayan isimler

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken yönetim içerisinden deneyimli kaleciye sıcak bakmayan isimlerin olduğu öğrenildi. Sarı lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve 2 haftadır takımın kampında yer almayan deneyimli file bekçisinin geleceği merak ediliyor. Fenerbahçe transfer haberleri arasında son dakika gelişmeleri burada.

Fenerbahçe Transferleri: Volkan Demirel, Fenerbahçe'de kalacak mı?


Fenerbahçe'de sözleşmesi biten 37 yaşındaki Volkan Demirel'in takımda kalmasına sıcak bakmayan isimler arasında Damien Comolli dışında yöneticilerin de olduğu öğrenildi. Özellikle Ali Koç'a en yakın isimlerden biri olan Semih Özsoy'un tecrübeli kalecinin yaşı nedeniyle takımda kalmasına sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. Yaklaşık 15 gündür yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı lacivertlilerde kadroya davet edilmeyen Volkan Demirel ise tatilini sürdürüyor.

FENERBAHÇE KALECİ TRANSFERLERİNE NE KADAR PARA HARCADI?

Fenerbahçe, Altay transferiyle birlikte son 5 sezonda kaleci transferlerine 6,75 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Bursaspor'a Harun Tekin için 2,75 milyon euro ve Altınordu'ya Berke Özer için 2,5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Altay Bayındır: 1,5
Harun Tekin: 2,75
Berke Özer: 2,5
Carlos Kameni: Bedelsiz
Fabiano: Bedelsiz

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri