Fenerbahçe'de Vitor Pereira krizi aşıldı

Fenerbahçe'yi 2015-2016 sezonunda 1 sezon çalıştıran Vitor Pereira ile yönetim arasında yaşanan alacak davasında olumlu bir sonuç ortaya çıktı.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin eski Portekizli çalıştırıcısı Vitor Pereira ile ilgili tazminat konusunda iki taraf uzlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile 2 sezonluk bir sözleşmeye imza atan Vitor Pereira, sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesi sonrası tazminat hakkı için kulübü FIFA'ya götürmüştü.


Fenerbahçe, Vitor Pereira'ya tazminat ödedi mi?


Fotomaç'ın haberine göre, tazminat almasının önüne geçmek isteyen sarı-lacivertli yönetim hedefine ulaştı. Davanın FIFA Uyuşmazlık Komisyonu'ndan görülmesini beklemeden geri çekilmesi kararı alındı. Kararın alınmasında Pereira'nın avukatlarıyla yapılan karşılıklı görüşmelerde mutabakata varılması da etkili oldu. F.Bahçe'nin Pereira dosyasını çok küçük bir tazminatla kapatmak için anlaştığı bildirildi.

Vitor Pereira hangi takımı çalıştırıyor?


Fenerbahçe'yi 2015-2016 sezonunda çalıştıran Pereira, Porto, Olympiakos, Al Ahly Jeddah gibi takımları da çalıştıran 49 yaşındaki teknik adam geçen sezon 1860 Münih'te görev yapmıştı ancak iyi bir grafik sergileyememişti. Deneyimli teknik adam şimdilerde Shanghai SIPG takımını çalıştırıyor.

Fenerbahçe ile ilgili tüm gelişmeleri Fenerbahçe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri