Fenerbahçe'de Van der Wiel'e ıslık, Stoch'a sevgi

Fenerbahçeli taraftarlar Cagliari maçında Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel'e tepki gösterdi.

FutbolArena - Fenerbahçe, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya'nın Cagliari takımını 1-0 yendi. Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi 6. hazırlık maçını kazanmayı başardı.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarından aldığı sonuçlar


Hazırlık maçlarında Romanya'nın Juventus Bükreş takımına 3-2, Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'a 2-1, Fransa ekibi Olympique Marsilya'ya 1-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, İspanya'nın Athletic Bilbao takımıyla 0-0, Fransa temsilcisi Monaco ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe bu sonuçla, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

ELJİF ELMAS ALKIŞ TOPLADI

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ancak 18 yaşından küçük olmasından dolayı resmi sözleşme imzalamak için FIFA'nın kararını beklediği Makedon futbolcu Eljif Elmas, ikinci yarıda forma giydi.

Özel izinle bu hazırlık maçında oynatılan 17 yaşındaki Makedon futbolcu, ikinci yarının başında Nabil Dirar'ın yerine oyna dahil oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar da Elmas'a alkışlarla büyük destek verdi.

VAN DER WİEL TEPKİ ÇEKTİ

Fenerbahçeli taraftarlar Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel'e tepki gösterdi. Sezon başında kadro dışı bırakılan ancak geçen hafta affedilen Hollandalı futbolcu, Cagliari maçının 72. dakikasında Miroslav Stoch'un yerine oyuna dahil oldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, top ayağına her geldiğinde Van der Wiel'i ıslıkladı. Hollandalı futbolcu geçen sezonun ortasında da kısa bir süre kadro dışı kalmıştı.

Bir grup taraftar ise ıslıklanan Hollandalı futbolcuyu alkışlayarak moral vermeye çalıştı.

STOCH'A SEVGİ SELİ

Fenerbahçeli taraftarlar Slovak futbolcuları Miroslav Stoch'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Özellikle ilk yarıda sarı-lacivertlilerin en etkili futbolcusu olarak ön plana çıkan Stoch, yaptığı çalımlar ve uzaktan çektiği sert şutlarla taraftardan sık sık alkış aldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri