Fenerbahçe'de transferde Michy Batshuayi iddiası

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Chelsea'nin Belçikalı oyuncusu Michy Batshuayi ismi konuşulmaya başladı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de gündem forvet transfer olmaya devam ederken Chelsea'de oynayan Michy Batshuayi iddiası bir anda gündeme geldi.

Chelsea'nin geçen sezon Marsilya'dan tam 39 milyon Euro vererek transfer ettiği Michy Batshuayi, Maviler'de istediği forma şansını bulamayınca gelecek sezon başka bir takıma kiralanacağı ifade ediliyordu.

Fanatik'te yer alan habere göreyse Fenerbahçe yakın ilişkiler sayesinde Chelsea ile masaya oturacak ve ardından Batshuayi'yi ikna etmek için harekete geçilecek.

Sarı-Lacivertli ekibin 23 yaşındaki golcüyü 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna katma teklifi yapacağı iddia ediliyor.

Michy Batshuayi kimdir? Michy Batshuayi'nin oynadığı takımlar


Futbola 2003-2004′te RFC Evere'de başladı. 2004-2005′te Schaarbeek forması giydikten sonra 2005-2006 sezonunda FC Brussels'e geçti. 2006-2007 sezonunda Anderlecht'te denendi, sonrasında FC Brussels'e geri döndü. 2007-2008 sezonunu burada geçirdikten sonra, bu kez Standart Liege'e transfer oldu. 2011-2012 sezonu öncesi profesyonel sözleşmeye imza attı. Belçika U-21 Millî Takımı forması giyen Batshuayi; 11 kez giydiği millî formayla 5 gol attı. 2014-15 transfer döneminde ise Marcelo Bielsa'nın çalıştırdığı Olympique Marseille takımına 6 milyon Euro bonservis ile transfer oldu.. Geride kalan sezonun başındaysa Chelsea, 39 milyon Euro karşılığında oyuncuyu Marsilya'dan transfer etti.

Michy Batshuayi'nin bu sezon oynadığı maçlar - Michy Batshuayi transfermarkt


Michy Batshuayi bu sezon transfer olduğu Chelsea'de 20 Premier Lig maçında forma giydi ve 5 gol attı.Michy Batshuayi toplamda ise 28 kez görev yaptı ve 11 kez fileleri havalandırdı. Michy Batshuayi'nin transfermarkt değeri ise 25 milyon Euro

Fenerbahçe ile ilgili ilgili son dakika gelişmeleri için Fenerbahçe Transfer Haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri