Fenerbahçe'de transferde Aykut Kocaman'dan Gustavo Scarpa isteği

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, transferin son gününde orta alanda forma giyen Gustavo Scarpa için yönetime olumlu rapor verdi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken yönetim son günde Gustavo Scarpa için harekete geçti. Fenerbahçe Transfer gündemi ile ilgili son dakika gelişmeleri FutbolArena'da

Sarı-Lacivertli ekip transfer çalışmalarına son günlerde hız verse de somut bir adım atamazken gündeme gelen isim Gustavo Scarpa oldu.


Fenerbahçe, Gustavo Scarpa'yı transfer etti mi?


Brezilyalı yıldız kanatlarda ve orta sahanın ortasında oynaması sebebiyle Aykut Kocaman'ın gözüne girmiş durumda. Kocaman oyuncuyla ilgili yönetime olumlu rapor verirken yetkililer son kozunu oynayacak.

Fanatik'te yer alan habere göre, 23 yaşındaki futbolcunun kiralanması konusunda Fluminense henüz ikna edilmedi. Her şeye rağmen yönetim, transfer son gününde elinden geleni yapacak.

Gustavo Scarpa kimdir? Gustavo Scarpa'nın oynadığı takımlar ve istatistikleri


1994 doğumlu Brezilyalı orta alan oyuncusu Gustavo Scarpa, Fluminense takımında forma giyiyor. Orta sahada etkili oyunuyla dikkatçeken 23 yaşındaki futbolcu 2017 yılı içerisinde oynadığı 34 maçta 4 gol attı ve 7 de asist üretti.

Fenerbahçe ile ilgili son dakika gelişmelerini Fenerbahçe Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri