Fenerbahçe'de sakat futbolcuların son durumu (Dirar, Valbuena, Mehmet Topal)

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan futbolculardan Nabil Dirar, Mathieu Valbuena ve Mehmet Topal'ın son durumları nasıl?

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 27. haftada oynanacak Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan futbolcuların son durumları merak ediliyordu. Sarı lacivertlilerde sakat olan Nabil Dirar, Mathieu Valbuena ve Mehmet Topal ile ilgili son durum belli oldu. Fenerbahçe haberleri arasında son dakika gelişmeleri burada.

Fenerbahçe Haberleri: Dirar, Valbuena ve Mehmet Topal'ın sakatlığında son durum


Fenerbahçe'de bir süredir sakatlıkları bulunan Dirar ve Valbuena'nın topla çalışmalara başladığı öğrenildi. Her iki futbolcu da düz koşuların ardından artık topla çalışmalara başladığı belirtildi. Mehmet Topal'ın ise sakatlığının devam ettiği ve tedavisinin sürdürüldüğü ifade edildi.

Fenerbahçe Haber: Eljif Elmas'ın Letonya'ya attığı golü izle


Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Eljif Elmas, Letonya mücadelesin damgasını vurdu. Euro 2020 eleme mücadelesi kapsamında oynanan Letonya maçının 23. dakikasında oyuna giren Eljif Elmas, 29. dakikada Makendoya adına farkı 2'ye çıkartan golü attı. 90+2'de skor 2-1 iken tekrar sahneye çıkan Eljif Elmas, maçtaki 2. golünü atarak yıldızlaştı. Makedonya maçı 3-1 kazandı.


ELJİF ELMAS'IN 2. GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


ELJİF ELMAS BU SEZON FENERBAHÇE'DE NE YAPTI?

Fenerbahçe forması altında bu sezon oldukça başarılı bir grafik çizen Eljif Elmas, kariyerinde ne çok süre aldığı sezonu geçiriyor. Fenerbahçe forması altında bu sezon tüm kulvarlarda 34 karşılaşmada süre alan Eljif Elmas bu süreçte 2,051 dakika süre aldı ve 1 gollük katkı sağladı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri