Fenerbahçe'de Robin van Persie için yönetimden 2 yol

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Robin van Persie için yönetim 2 yol haritası belirledi. Yönetim ve teknik heyet oyuncu takımdan gitmese bile 2. yarı kadroya dahil etmeyecek.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında oynayacağı Karabükspor maçına hazırlanırken Robin van Persie ile ilgili yeni gelişmeler çıkmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'de Robin van Persie haberleri


Aylardır sakat olduğu gerekçesiyle sorumluluk almayan ve de sürekli bahaneler üreterek yönetimin sabrını taşıran Robin van Persie, taraftarların daha tepkisini çekmeye başladı. Boğaz turu yapan ve yediği yemekleri çekerek sosyal medyaya koyan Robin van Persie ile ilgili yönetimin tavrı belli oldu.

Vatan'ın haberine göre, Amerika'dan gelen teklife sıcak bakmadığı öğrenilen Persie'nin yabancı kontenjanını doldurmasından rahatsız olan idareciler, oyuncunun sezon sonuna kadar Türkiye'de kalmak için direnmesi durumunda onun yerine genç Elif Elmas'ın adını listeye ekleyecek.

Fenerbahçe'de Van Persie neden oynamıyor?

Süper Lig 15. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de yönetim yakalanan serinin ardından devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda hareket eden sarı lacivertli yönetim bir taraftan Fernandao ve Van Persie'nin biletini kesti. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve takımla birlikte antrenmanlara başlamasına rağmen maç eksiği bulunan Van Persie'nin toparlanmasından ümidini kesen Aykut Kocaman, yönetime "Van Persie artık bize faydalı olamaz." şeklinde rapor verdi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.



Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri