Fenerbahçe'de Roberto Soldado'nun sakatlığında son durum

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado'nun Antalyaspor maçında geçirdiği sakatlık sonrası son durumu belli oldu. Soldado, Kasımpaşa maçında oynayacak mı?

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'u 1-0 yenerken Roberto Soldado'nun oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanması camiada tedirginlik yarattı.

Fenerbahçe'de Soldado'nun sakatlığı ne durumda?


Sivasspor maçında Fenerbahçe formasıyla ilk gollerini atan 32 yaşındaki golcü futbolcu, Antalyaspor maçında 67. dakikada oyuna girmiş ancak 76. dakikada sakatlık nedeniyle oyundan alınmıştı. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynayacağı maçta, Vincent Janssen'İn cezalı duruma düşmesi nedeniyle Roberto Soldado'nun durumu daha da kritik hale geldi.

KASIMPAŞA MAÇINA YETİŞEBİLİR

Yapılan ilk belirlemelere göre Roberto Soldado'da ciddi bir durum tespit edilmedi. Yıldız golcününü durumu kötü olmadığı ve İlk etapta ödem ve gerilme tespit edildiği öğrenildi. Golcü futbolcu için cenaze sonrası MR'ı çekilecek ve net bir karar verilecek.

Maçtan sonrakayınvalidesini kaybettiği haberini alan Roberto Soldado apar topar ülkesine gitmişti.

Roberto Soldado'nun kayınvalidesinin ölüm nedeni


Vefat eden kayınvalidesiyle çok yakın olan Roberto Soldado, ölüm haberinin ardından yıkıldı. İspanyol golcü büyük üzüntü yaşarken, kayınvalidenin pankreas kanseri teşhisinden sadece 1 ay sonra vefat ettiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Roberto Soldado'nun attığı goller


Sivasspor karşısında hat-trick yaparak maçın yıldızı olan Roberto Soldado, gol açısından özgüvenini geri kazandı. Fenerbahçe'nin Sivasspor maçında 61. dakikada oyuna giren 32 yaşındaki golcü, girer girmez harika bir pozisyonda golünü atmıştı.

Soldado'nun bir anda maçın kaderini değiştiren golü Guiza'yı hatırlattı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri