Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın testi pozitif çıktı

Fenerbahçe'de Başakşehir maçı öncesi takıma yapılan koronavirüs testlerinde Ozan Tufan'ın test sonucunun pozitif olduğu açıklandı.

FutbolArena - Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Mücadele öncesi sarı lacivertlilerde takıma yapılan koronavirüs test sonuçları açıklandı. Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın test sonucunun pozitif olduğu belirtildi.

OZAN TUFAN AÇIKLADI

Ozan Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün yapılan Covid-19 test sonucum malesef pozitif çıktı. İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da, "Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir." ifadelerine yer verilmişti.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri