Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Van Persie Antalya kampına götürülmedi

Fenerbahçe, Süper Lig'de verilen aranın ardından devre arası kampı için Antalya'ya geldi. Ozan Tufan ve Robin van Persie, kamp kadrosunda yer almadı.

FutbolArena - İkinci yarı hazırlıkları için kamp yapacak olan Fenerbahçe, Antalya'ya geldi. Sarı-lacivertlileri havaalanında taraftarlar karşılarken Teknik Direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdiler.

Ozan Tufan ve Robin Van Persie, Antalya kamp kadrosunda var mı?


Tezahüratlar eşliğinde otobüse binen futbolcular kamp yapacağı otele doğru yola çıkarken taraftarlar da yaktıkları meşalelerle takımlarına desteğini sürdürdü. Hazırlıklarına yarın sabah 10.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak olan Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ve Robin Van Persie dışında eksik oyuncu bulunmuyor.


Ozan Tufan ve Robin van Persie, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


2 sezon önce Manchester United takımından büyük bir beklenti içerisinde transfer edilen Hollandalı oyuncu Robin van Persie, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından Antalya kampına alınmadı.

Aykut Kocaman'ın sezonun kalan döneminde düşünmediği Robin van Persie'nin devre arasında Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor. Aynı zamanda Ozan Tufan da kulübün kendisi için vereceği son kararı bekliyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri