Fenerbahçe'de Mehmet Ekici isyanda ''Çok yıprandım''

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, yaşadığı sakatlıklar yüzünden henüz forma tutabilmiş değil. Yıldız oyuncu sakatlık süreleri nedeni ile çok yıprandığını belirtti.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Mehmet Ekici isyanda. Geçtiğimiz sezon ortasında Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olabilmek adına 6 ay sahalardan uzak kalmayı göze alan Mehmet Ekici, bir türlü toparlayamıyor. Yıldız futbolcu Fenerbahçe forması altında 3. kez sakatlık yaşadı.


Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin sakatlık problemi


Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında kalarak 6 ay futbol oynamamayı göze alan Mehmet Ekici, henüz fiziken kendisini toparlayabilmiş değil. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mehmet Ekici, yaşadığı sakatlıkların sıkıntısı içinde. Temmuz ayından bu yana 3. kez sakatlanan tecrübeli oyuncu önceki gün saha çalışmalarına başlarken, dün salonda çalıştı. Başarılı oyuncu, çok istemesine rağmen Fenerbahçe'ye istediği katkıyı veremediğini belirterek, şanssızlıktan yakındı.

''ÇOK YIPRANDIM''

Mehmet Ekici, "Temmuz ayından beri yaşadığım üçüncü sakatlık. Üçünde de uzun süreler takımdan ayrı kaldım. Bu beni mental olarak çok yıprattı. Takıma çok katkı vermek istiyorum ama şanssızlıklar bir türlü yakamı bırakmıyor. İnşallah bu son olur. Ben de artık eski günlerime dönerim ve Fenerbahçe için savaşmaya başlarım" dedi. Bu arada Ekici'nin, Kayseri maçında forma giyemeyeceği, gelecek hafta oynanacak olan Osmanlı karşılaşmasında ise oynamasının planlandığı öğrenildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri