Fenerbahçe'de Ozan Tufan şaşkınlığı! Ndiaye'yi solladı

FutbolArena - Fenerbahçe’de performansı nedeniyle eleştirilen Ozan Tufan’ın istatistikleri dikkat çekti.

1
Sezon başından beri Galatasaraylı taraftarların ve sporseverlerin beğenisi kazanan Badou Ndiaye, Ozan Tufan’ın gerisinde kaldı.
2
Ozan Tufan şu ana dek 6 maça çıkarken, NDiaye ise 8 maçın tamamında da görev aldı.Senegalli orta saha takımına gol katkısında bulunamadı.Ozan Tufan ise attığı 2 golle takımının skor yüküne katkıda bulundu.
3
NDiaye %86,2 ’Pas İsabeti’ ortalamasına sahipken, Ozan Tufan’da ise bu rakam %88,3 oldu.Galatasaray orta sahasını tekrar ayağa kaldıran ’Top Kapma’ verilerinde de Ozan Tufan’dan geride kaldı.
4
NDiaye 10 Top Kapma, Ozan Tufan ise 13 Top Kapma ile sezona devam ediyor. NDiaye girdiği ikili mücadelelerde %49,2 ’lik başarı oranı yakaladı.
5
İkili mücadelelerde ise Ozan Tufan şu ana dek rakiplerine karşı daha çok ayakta kalan taraf oldu.Ozan Tufan ise %60’lık oranla bu alanda ciddi bir başarı sağladı.
6
Maç başına 0,7 isabetli şut çeken Ozan Tufan, 0,1 isabetli şutla oynayan NDiaye’yi bu kıyaslamada da geride bıraktı.
7
Maç başına ’Başarılı Pas’ oranında 50 isabet sağlayan Ozan Tufan, 45 isabetle oynayan NDiaye’den daha çok başarılı pas yapmayı başardı.
8
Badou NDiaye’nin Ozan Tufan’ı geçtiği tek alan ise maç başına yaptığı dripling sayılarında oldu. Maç başına 1 dripling ile oynayan Ozan Tufan, 2 dripling yapan Badou NDiaye’nin gerisinde kaldı.

Futbolarena anasayfasından devam...