Fenerbahçe'de Jeremain Lens için olumsuz rapor

Fenerbahçe'de Jeremain Lens'in bonservisi alınması gündemdeyken takımın müstakbel hocası Aykut Kocaman'dan olumsuz rapor geldi.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'nin gündeminde yeni sezon için yapılacak transferler yerini korurken Jeremain Lens'in bonservisi için çalışma yapılması bekleniyor Sarı lacivertlilerle ilgili Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberleri için özel sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bu sezon kiralık olarak forma giyen Lens'in bir sezon daha kiralanması ya da bonservisinin Sunderland'ten alınması gündemde. Ancak son dönemde bu transferin zora girdiği iddiası var.

Fenerbahçe, Jeremain Lens'in bonservisini almaktan vazgeçiyor mu?


FutbolArena, konuyla ilgili yaptığı çalışmada önemli bilgilere ulaştı.

Sarı lacivertliler Lens'i kadrosuna katmak istese de son haftalarda düşen performansı kafalarda soru işareti yarattı. Rakiplerin artık futbolcuyu çözdüğü fikri hakim.


Aykut Kocaman, Jeremain Lens'i istiyor mu?


Futbolcunun ayrıca maliyeti de çok yüksek. Bunun yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman'dan futbolcu için çok olumlu bir rapor gelmedi. Lens'in iyi bir oyuncu olduğu ancak ödenecek miktarın çok yüksek olduğunu ifade etti.

Bu miktarlarda çok daha etkili isimler alınabileceği yönünde bir rapor verdi. Buna rağmen sarı lacivertliler Lens'ten vazgeçmiş değil. Eğer mali şartlar uyarsa transfer edilecek ya da kiralanacak. Aksi taktirde farklı bir isim transfer edilecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri