Fenerbahçe'de hocalar Mehmet Topal'dan vazgeçmiyor

Fenerbahçe'nin en istikrarlı oyuncularından biri olan Mehmet Topal, Aykut Kocaman'ın da gözüne girmeyi başardı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken Aykut Kocaman'ın kafasında oluşan ilk 11'de ilk sıraya Mehmet Topal'ı koydu. Fenerbahçe Transfer Haberleri ile son dakika gelişmeleri FutbolArena'da

Fenerbahçe'deki 6. sezonunu geride bırakan ve 7. sezonuna hazırlanan Mehmet Topal, 2 sezondaki 3 teknik adamın da vazgeçilmezi oldu.

Fenerbahçe'de Mehmet Topal ilk 11'de oynayacak mı?


Sarı-Lacivertli ekipte hücuma çok katkı vermese de orta alanda dinamik bir defansif oyun yapısıyla dikkat çeken Mehmet Topal, Vitor Pereira ve Dick Advocaat'ın da vazgeçemediği isim olmuştu.

Sarı-Lacivertlilerde Aykut Kocaman'ın göreve başlamasından sonra kafasında oluşturduğu 11'inde yeri en banko olan oyuncuların başında Mehmet Topal geliyor. Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Josef de Souza ile birlikte Mehmet Topal'ı orta göbekte oynatacağı ve önlerinde de yeni transfer Mehmet Ekici'yi ilk 11'de kullanmak istiyor.

Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye nasıl futbol oynayacak?


Pas oyununu tercih eden teknik patron Aykut Kocaman yeni dönemde bunun yerine rakip kaleye daha hızlı gidebilecek bir oyun tarzı üzerinde duruyor. Deneyimli hoca orta sahayı çabuk geçip, etkili kanat oyuncularını kullanarak rakibi eksik yakalamanın hesaplarını yapıyor.

Sarı lacivertli ekipte en çok tartışılan konu son iki sezondur Mehmet Topal ve Souza'nın bir arada oynamasıydı. Defansif yapıda iki orta sahanın birlikte görev yapması takımın oyunu kontrol altında tutmasını engelliyordu. Bununla birlikte hücum gücü de sadece birkaç oyuncuyla sınırlı kalıyordu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri