Fenerbahçe'de Giuliano gerçekleri

Fenerbahçe forması altında yavaş yavaş Süper Lig'e damga vurmaya başlayan Brezilyalı yıldız Giuiliano'nun form durumundaki gerçek ortaya çıktı. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Giuliano rüzgarı esiyor. Giualiano, Antalyaspor maçında atmış olduğu golle Süper Lig'deki gol sayısını 5'e çıkardı. Sezon başından beri eleştirilen Giualino'nun son zamanlardaki form durumundeki çıkış ise merak konusuydu.


Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Giualiano rüzgarı


Fenerbahçe forması altında yavaş yavaş Süper Lig'e damga vurmaya başlayan Brezilyalı yıldız Giuiliano'nun form durumundaki gerçek ortaya çıktı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tecrübeli yıldız, yükselen formunun nedenini ise oyun stilini değştirmesine bağladı. Süper Lig'in mücadeleci havasına alıştığını ve kendisini bu yönde değiştirdiğini dile getiren 27 yaşındaki orta saha, "Burada sadece ayakta kalarak başarılı olunabileceğini gördüm. Henüz performansımın yüzde 70'indeyim. Kendimi tanıyorum ve bunu daha yukarılara çıkarabileceğimi biliyorum" ifadelerini kullandı.

''BU SEVGİNİN KARŞILIĞINI SADECE..''

"Benim için sadece oynamak değil, gol atmak da o kadar önemli" diyen Giuliano, taraftarların ilgisinden oldukça memnun olduğunu kaydederek "Bu sevginin karşılığını sadece goller atarak verebileceğimi düşünüyorum. O yüzden gol atınca ve kazanınca ekstra mutlu oluyorum" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin deplasmanda attığı son 4 golün 3'üne adını yazdıran sambacı, 5 gol, 1 asistlik performansıyla sarı-lacivertlilerin en skorer oyuncusu durumunda.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri