Fenerbahçe'de Frey ve Reyes takımda kalıyor

Fenerbahçe'de golcü ve stoper transferi yapılana kadar Reyes ve Frey'in takımda kalacağı öğrenildi.

FutbolArena - Bayern Münih'in düzenlediği Audi Cup'ta mücadele edecek olan Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde golcü ve stoper transferi konusunda çalışmalar hızla sürerken Michael Frey ve Diego Reyes'in de durumları merak ediliyordu. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 2019 aramalarında günün öne çıkan gelişmeleri FutbolArena'da!

Fenerbahçe Haberleri: Frey ve Reyes, Fenerbahçe'de kalacak mı?


Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda golcü ve stoper takviyesi için çalışmalar devam ederken Frey ve Reyes başta olmak üzere takımda gönderilmesi muhtemel isimlerle ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin Frey ve Reyes'i transfer yapmadan takımdan göndermeyeceği öğrenildi. Her iki futbolcunun da söz konusu bölgelere transfer yapılmadan ayrılması söz konusu olmayacak.

FENERBAHÇE'NİN AUDI CUP KADROSU

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Mauricio Isla, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Diego Reyes, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Victor Moses, Nabil Dirar, Alper Potuk, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Tolga Ciğerci, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan kadroda yer almadı.

Audi Cup maçları hangi kanaldan yayınlanacak? Audi Cup şifresiz mi?


Almanya'da düzenlenecek olan Audi Cup turnuvasında maçların hangi kanaldan yayınlanacağı da merak ediliyordu. Audi Cup maçlarını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverlerin D-Smart platformuna sahip ve Smart Spor kanalını içeren spor paketini satın almış olmaları gerekiyor. Audi Cup maçları D-Smart platformundaki Smart Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri