Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu gelişmesi

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin kadrosunda yer almayan Emre Belözoğlu, Rize'de takımla birlikte yer alacak.

FutbolArena - Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde kadroya alınmayan ve ardından teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte basın toplantısına katılarak kavga iddialarına yanıt veren Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer alacak.

Fenerbahçe Haberleri 27 Aralık 2019


Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş'ı derbide 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile Emre Belözoğlu'nun kavga ettiği iddiası ortaya atılmıştı. Derbi sonrası birlikte basın toplantısına çıkan ikili, söz konusu iddiaları yalanlamıştı. Emre Belözoğlu'nun geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı ifade edilmişti. Tecrübeli oyuncunun bu hafta Rizespor deplasmanında takımla birlikte olacağı kaydedildi.

ERSUN YANAL'DAN YANIT: "HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Ersun Yanal ise Beşiktaş derbisinin ardından Emre Belözoğlu ile tartıştığı yönündeki iddilara yanıt verdi. Emre Belözoğlu ise basın toplantısına birlikte çıkan Ersun Yanal, "Emre ile aramızda problem yok. Çirkin saldırılarla bizi yıkamazsınız. Herkes haddini bilecek. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Dedikodularla arkadan konuşmak çok terbiyesizce." diye konuştu.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri