Fenerbahçe'de Emenike'nin transferde yeni takımını açıkladılar

Fenerbahçe'nin Emenike transferinde yeni gelişme! Nijeryalı futbolcunun yeni takımını açıkladılar. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de Emenike'nin yeni sezonda hangi takıma gideceği hala belirsizliğini sürüyor. Sarı Lacivertli yönetimin Spartak Moskova ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Rus cephesinin bunu doğrulmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos'un Mbokani transferinde pürüz çıkmasının ardından rotayı Emenike'ye çevirdiği ve girişimlere başladığı öne sürüldü.


Fenerbahçe'de Emenike Olympiakos'a mı transfer oluyor?


Yunan basınında yansıyan haberlere göre; Olympiakos kulübü Dinamo Kiev'den Mbokani transferi için anlaşma sağlamasına rağmen tecrübeli futbolcunun sağlık kontrolünden geçememesi sonrası rota Emenike'ye eçvrildi. Yunan temsilcisinin Emenike için Fenerbahçe ile önümüzdeki günlerde görüşeceği ve bu transferi kısa sürede bitireceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Emenike transferi için Spartak Moskova'dan açıklama


Fenerbahçe'de Emenike'nin Spartak Moskova ile görüşmelere başlaması üzerine Rus kulübünden konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama geldi. FutbolArena'yı doğrulayan Spartak Moskova yetkilileri, "Emenike hocamız Carrera'nın beğendiği stilde bir oyuncu. Görüşmeler var fakat sonuçlanmış bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor." açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike, 31. haftada oynanan Antalyaspor maçında ilki yaşadı. Emenike, 2017 yılında ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili son dakika gelişmelerine Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri