Fenerbahçe'de Eljif Elmas kampa götürülmedi! 6 isim yok

Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olması beklenen Eljif Elmas, Avusturya kampı öncesi Ersun Yanal tarafından kafileye alınmadı. Eljif Elmas, Carlos Kameni, Isla, Dirar, Reyes ve Barış Alıcı, Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosunda yer almadı. Isla ve Dirar milli takım izni nedeniyle kampa geç katılacak.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosu şekilleniyor. Bugün Avusturya yolcuğuna başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Napoli'ye imza atması beklenen genç futbolcu Eljif Elmas'ı kafilenin dışında bıraktı. Eljif Elmas, Carlos Kameni, Isla, Dirar, Reyes ve Barış Alıcı, Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosunda yer almadı. Isla ve Dirar milli takım izni nedeniyle kampa geç katılacak.

Eljif Elmas, Napoli'ye transfer oldu mu?


Eljif Elmas, Fenerbahçe'nin Avusturya'ya giden kafilesinde yer almadı. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Napoli'ye transfer olması beklenen Eljif Elmas'ı İstanbul'da bırakmayı tercih etti. Eljif Elmas, Carlos Kameni ve Barış Alıcı, Fenerbahçe'nin Avusturya kampı kadrosunda yer almadı.

Öte yandan Eljif Elmas hakkında bir yazı kaleme alan Football Italia yazarı Vilizar Yakimov: "Birkaç gün içinde Napoli'ye gelmesi beklenen Eljif Elmas'ın önündeki en büyük zorluk, fiziğini geliştirmek ve sahadaki en iyi pozisyonunu bulmak olacaktır." ifadelerini kullandı.

ISLA, DİRAR, REYES, KAMENİ, ELJİF ELMAS VE BARIŞ ALICI'NIN YER ALMADIĞI FENERBAHÇE KAMP KADROSU:

Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç.

Elif Elmas'ın Napoli'ye transferi neden uzadı?


Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Elif Elmas, Napoli'ye transfer olmak üzere. Son olarak Napoli Başkanı De Laurentiis bu hafta Elif Elmas'ın transferinin sonuçlanacağını açıklarken, sürecin uzama sebebi ise Elif Elmas'ın babası olan ve aynı zamanda menajerliğini yapan Cevat Elmas'ın pay istemesi oldu. Elif Elmas'ın babası ve aynı zamanda menajeri olan Cevat Elmas'ın bu transferden pay isteme nedeniyle görüşmeler uzadı. Kısa süre içerisinde bu durumun da sonuçlanması ve Elif Elmas'ın Napoli'ye transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri