Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman görüşme odasında

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra Tesisleri'nde ziratette bulundu. Aziz Yıldırım, burada teknik direktör Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor mücadelesi öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek futbolculara moral ziyaretinde bulundu. Aziz Yıldırım, burada teknik direktör Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman görüşmesi


Yapılan bu görüşmede Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'a Aziz Yıldırım'dan destek geldi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'a "Sen iyi bir Fenerbahçelisin. Üzüntünü anlıyorum. Ancak bu süreci birlikte atlatacağız. Sen, futbolcular, biz yönetim ve taraftar hep birlikte ayağa kalkacağız" dedi.

''BİZ FEDAKARLIKTA BULUNDUK, SIRA SİZDE''

Sarı lacivertli futbolcularla da bir görüşme yapan Yıldırım puan kaybı lükslerinin olmadağını belirterek, "Sizi bir araya getirebilmek için fedakarlıkta bulunduk. Şimdi sıra sizde. Sizlere güveniyoruz. Sivasspor maçını mutlaka kazanalım. Bu maç ile birlikte çıkışa geçelim. Bize güvenenleri mahçup etmeyelim. Hepinizin değerli olduğuna inanıyorum" ifadesini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri