Aykut Kocaman - Valbuena gerginliğinde flaş gelişme
FutbolArena - Fransız yıldız Valbuena, Fenerbahçe’deki durumunu “Mutlu olmasam da şikayetçi de değilim” sözleriyle özetledi.
1 Aykut Kocaman - Valbuena gerginliğinde flaş gelişme

Sabah Gazetesi’nden Volkan Demir’in haberine göre; Fenerbahçe’de sezonun önemli bölümünde yedek soyunan Valbuena ile teknik direktörü Aykut Kocaman arasındaki sessiz çekişme sona erdi.
2

Sezon başı takımın en büyük umudu olarak 11’de oynayan, sonrasında yedek kalan Valbuena, attığı gollerden sonra yaptığı gol sevinçleriyle hep Kocaman ve ekibine mesaj yolladı.
3

Ancak Kocaman ile Fransız yıldız arasındaki soğuk savaşın bittiği sinyalleri Samandıra’dan gelmeye başladı.
4

Kocaman’ın Antalya ve Kasımpaşa maçlarında oyuna sonradan girip skora katkı vermesi sonrası Valbuena’nın takımdaki rolünden memnun olmaya başladığı kaydedildi.
5
