"Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ı Bülent Yıldırım kurtardı" Erman Toroğlu...

Fenerbahçe'nin, Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Bülent Yıldırım'ın özellikle Alper Potuk'a verdiği kırmızı kart büyük tartışma konusu oldu. Erman Toroğlu ise A Spor'da Bülent Yıldırım hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akhisar 1-0 Fenerbahçe Erman Toroğlu'nun yorumları


Erman Toroğlu maçın ardından A Spor'da şunları söyledi.

"BÜLENT YILDIRIM FENERBAHÇE'Yİ KURTARDI"

"Hakem Bülent Yıldırım Fenerbahçeli futbolcuları da, Aykut Kocaman'ı da kurtardı. Hakem futbolcular yırttı, hem de Aykut Kocaman yırttı. Yırtmaya hiç hakları yoktu. Aykut Kocaman ile futbolcular sakın bir şey demesin. Allah razı olsun Bülent Yıldırım'dan biz yırttık diyecekler. Çünkü yükle gitsin Bülent'e.

"FENERBAHÇE İLK KIRMIZI KARTI GÖRENE KADAR NE YAPTI?"

"Fenerbahçe ilk kırmızı kartı görene kadar ne yaptı? Atılmasaydı ne yapardı? Belki doldur boşalt ile gol bulur muyduk dedirtti Bülent Yıldırım. Bu iş böyledir. Bülent Yıldırım hakemliği bıraksın diyorsunuz ama yapmadığı bir şeyi nasıl bıraksın abi? Adam hakemlik yapmıyor ki kaç senedir niye bıraksın? Kaç senedir ama ya. 4-5 senedir Bülent Yıldırım nerede? Bugün iyi dediğim çok az maçını hatırlıyorum.

"AYKUT KOCAMAN ARTIK ZOR PARÇALAR"

"Bu iş tamam biz artık parçalayacağız diyordu Aykut hoca ama bu saatten sonra zor parçalar. O havayı da zor kaybeder."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri