Fenerbahçe'de Asmir Begovic sürprizi! Premier Lig'den transfer

Transfer dönemini öncesi çalışmaları hızlandıran Fenerbahçe, Bournemouth forması giyen Bosnalı kaleci Asmir Begovic ile ilgileniyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de kaleci transferi yeniden gündeme geldi. Sarı lacivertli kulübün, Bournemouth forması giyen Bosnalı kaleci Asmir Begovic ile ilgilendiği ve Olympiakos ile yarıştığı iddia edildi.

Fenerbahçe Asmir Begovic'i transfer edecek mi?


İngiliz basınından Daily Star'ın haberine göre Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Bournemouth'un kalesini koruyan Asmir Begovic'i transfer listesine aldı. Yunan ekibi Olympiakos'un da Bosnalı kaleciye talip olduğu ve iki kulübün Asmir Begovic konusunda yarışacağı öne sürüldü.

Kadroya giremeyen ve teknik direktörü ile sorunlar yaşayan Asmir Begovic'in sezon sonunda Bournemouth'dan ayrılması bekleniyor. Yeni adresi için en güçlü adayların Fenerbahçe ve Olympiakos olduğu ifade ediliyor.

Asmir Begovic kimdir?


31 yaşındaki Bosnalı kaleci Asmir Begovic, 2 sezon önce Chelsea'den Bournemouth'a 11,5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Bu sezon Premier Lig'de 24 maça çıkan Asmir Begovic, kalesinde 47 gol görürken, yalnızca 5 kez maçı gol yemeden tamamladı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri