Fenerbahçe'de Altay Bayındır kararı! "Sürekli çuvallıyorsun"

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada rakibine yaptığı sert hareketle tepki çeken Altay Bayındır ile ilgili Senad Ok dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Sarı lacivertliler sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılırken kaleci Altay Bayındır'ın rakibine karşı yaptığı sert müdahale dikkat çekmişti. FutbolArena TV'de yayınlanan Hattrick programında değerlendirmelerde bulunan Senad Ok, genç kalecinin formayı Harun Tekin'e kaptırabileceğini belirtti.

Fenerbahçe Haberleri: Altay Bayındır yerine Harun Tekin mi oynayacak?


Altay Bayındır'ın rakibine karşı yaptığı hareketi eleştiren Senad Ok, "Sen genç bir kalecisin ve yeni bir yüzsün. Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları bile sana sempatiyle bakıyor ama bu nedir? Berke'nin bulamadığı şansı arka arakaya buldun. 15 senedir kimseye gelmeyen şans sana geliyor. Sürekli yan toplarda çuvallıyorsun ve basit hatalar yapıyorsun. Bir oyuncu bir maçta hata yapıyor ve aynı maçta ikinci kez aynı hatasını tekrarlıyor. Bir sonraki maçta yine aynı hatayı yapıyor. Hatalarını düzeltemiyorsun, bu konuda eksiksin. Fenerbahçe kalesi Altay'a büyük geldi. Altay'a verilen şansın 10'da 1'i Berke'ye verilmedi." ifadelerini kullandı.

"HARUN ŞU ANDA KALEYİ HAK EDİYOR"

Harun Tekin'in şu anda kalede oynaması gerektiği belirten Senad Ok, "Harun tecrübeli bir kaleci. En azından bir standardı var ama Altay'ın bir standardı yok. Ersun Hoca'nın forma adaleti olduğunu düşünüyorum. Altay'ın şu anda yedek kalması lazım. Ben Harun olsam, "neden oynamıyorum?" diye düşünürüm." dedi.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri