Fenerbahçe'de Ali Koç'un karşısına Nihat Özdemir çıkıyor (Nihat Özdemir kimdir, serveti ne kadar?)

Fenerbahçe'de muhalif kesimin, başkan Ali Koç'un karşısına güçlü bir aday çıkartıp kongre çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçlar muhalif kesimi harekete geçirdi. Fenerbahçe'de muhalif kesmin Aziz Yıldırım'ın desteği ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşısına eski yöneticilerden Nihat Özdemir'i çıkarmanın çalışmalarını başlattığı iddia edildi.


Fenerbahçe Haber: Fenerbahçe seçime mi gidecek?


Fenerbahçe'de camianın önde gelen isimleri alınan kötü sonuçlardan sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşısına güçlü bir aday çıkartıp kongre çalışmalarına başlamanın planını yaptığı iddia edildi. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe'de muhalif kesim Nihat Özdemir'e başkan adaylığı teklifi sunduğu, Nihat Özdemir'in bu teklifi kabul etmesi halinde Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da adaylığını destekleyeceği belirtildi.


Nihat Özdemir kimdir? Nihat Özdemir'in serveti ne kadar?


Nihat Özdemir, FORBES Dergisi'nin 2018 yılı sayısında ''En zengin 100 Türk'' listesinde 1,7 milar Dolar'lık serveti ile ilk 14. kişi arasında yer aldı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım döneminde toplam 17 yıl başkanvekilliği görevi üstlen ve 2011 yılında görevinden istifa etti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri