Fenerbahçe'de Ali Koç, Fejsa için Portekiz'e gitti iddiası

Portekiz basını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ljubomir Fejsa transferi için Portekiz'e transfer çıkarması yaptığını iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler - Spor Toto Süper Lig'de istediği gibi bir sezon geçiremeyen Fenerbahçe'de gözler gelecek sezonun transferlerine çevrildi. Fenerbahçe için Portekiz'ten flaş transfer iddiası gündeme geldi.


Fenerbahçe Haber: Ljubomir Fejsa transfer edilecek mi?


Fenerbahçe'de gündem Ljubomir Fejsa transferi. Portekiz'in önemli gazetelerincen A Bola, Fenerbahçe'nin Ljubomir Fejsa transferini gündemine taşıdı. İddiaya göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ljubomir Fejsa'nın transferini bitirmek için Lizbon'a gitti.

LEGA'NIN PLANLARI ARASINDA YER ALMIYOR

Haberde, Benfica Teknik Direktörü Lege'nin planı arasında yer almayan Fejsa için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devreyeFejsa'nın vatandaşı olan menajer Mirsad Türkcan'ı da soktuğu ve bu transferi 3 milyon Euro'ya bitirmeye çalıştığı belirtildi.

GALATASARAY'A KARŞI FORMA GİYEMEDİ

30 yaşındaki Fejsa orta saha mevkinde forma giyiyor. Bu sezon Benfica ile 33 karşılaşmaya çıkan Sırp ön libero oyuncusu bu süreçte takımı adına gol yada asist üretemedi. Fejsa bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı iki mücadelede de sakatlığı nedeni ile forma giyemeyedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri