Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (29 Temmuz 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (29 Temmuz Cumartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 İstanbul’a dolu yağdı, Fenerbahçeli oyuncular şaşkına döndü!
İstanbul’a dolu yağdı, Fenerbahçeli oyuncular şaşkına döndü!

Fenerbahçeli oyuncuları Strum Graz maçı dönüşünde İstanbul’da tatsız bir sürpriz bekliyordu.

Fenerbahçe, Sturm Graz’ı deplasmanda 2-1’le geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde play off turuna kalma yolunda büyük avantaj elde ederken, Sarı Lacivertli futbolcular İstanbul dönüşünde adeta şoke oldular.
2

Arabalar tahribata uğradı

İstanbul’u dün etkisi altına alan yoğun yağış ve dolu, birçok vatandaş gibi Fenerbahçeli futbolcuların bazılarının da arabalarının tahribata uğramasına sebep oldu. Lüks arabalarının ciddi şekilde zarar gördüğünü gören oyuncular o an şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Fanatik
3 Lucas Perez artık çok zor
Lucas Perez artık çok zor

Kanarya’nın Lucas Perez’i transfer etmesi neredeyse imkansız hale geldi.

İspanyol golcünün geleceği hakkında açıklamalar yapan menajeri Rodrigo Lovelle, "Arsenal bize hiç sormadan 9 numaralı formayı başka bir futbolcuya (Alexandre Lacazette) verdi. Lucas ayrılıyor, Deportivo 1 hafta önce teklifte bulundu" dedi. İspanyol basını, Perez’in Deportivo’ya imza atacağını yazdı.

Fotomaç
4 ’Ödülümü aldım’
’Ödülümü aldım’

Sturm Graz’a karşı ilk 11’de şans bulan Ozan Tufan, "Kampta iyi çalıştım, hoca beni oynatarak ödüllendirdi" dedi. Yıldız futbolcu, UEFA Avrupa Ligi Kupası’nı kazanmanın da hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekleyerek, "Çok istersek bunu başarabileceğimizi biliyoruz" ifadesini kullandı.

Fotomaç
5 İşin zor Ekici!
İşin zor Ekici!

Geçtiğimiz sezonun eleştirilen ismi Alper Potuk, Sturm Graz maçındaki performansıyla yeni transfer Mehmet Ekici’ye "İşin zor" mesajı verdi.

F.Bahçe’de Alper Potuk fırtınası yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin kamp sürecinde, antrenman ve maçlarda takımın en iyi verilerine sahip isimlerden biri olan Alper, Sturm Graz karşısında da takımın en iyisiydi. Bu performans, takımın maç sonu istatistiklerine de yansıdı. İlk golü hazırlayan Alper, koşu mesafesi ve yüksek hızlı koşu gibi önemli istatistiklerde takım lideri oldu. Topla buluşma ve pas isabeti konusunda da harika rakamlar yakaladı. Alper bu görüntüsüyle yeni transfer Mehmet Ekici’ye "Ben varken işin zor" mesajı verdi.
6


BEN ARFA’YA NE GEREK!

Graz maçının yıldızı Alper, Ben Arfa’yı bekleyen taraftarlara, "Buna ne gerek var" dedirtti. Performansı için Aykut Kocaman’a teşekkür eden futbolcu, "Hoca beni hücumda her mevkide deniyor. Bana özgüven kazandırdı" dedi.

Fotomaç
7 İyi koştuk
İyi koştuk

Sturm Graz maçında 117 kilometre koştuklarını söyleyen sarı-lacivertli teknik direktör, "Şu an takım olarak hazır olmasak da olumlu giden şeyleri görmek mutlu ediyor tabii ki" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda 2-1 kazandıkları Strum Graz maçı sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti. Fizik güç olarak kendilerinden daha iyi durumda olan bir takıma karşı mücadele verdiklerini belirten Kocaman, "Kalite olarak söylemiyorum ama Sturm Graz fiziksel olarak gelmek istediğimiz noktada bulunuyor. Denemekten hiç sıkılmayan bir ekip. Gerçekten bizim için zorlu bir sınavdı. Hazır olmamamıza rağmen kazanmak çok önemli" dedi.
8
Kocaman, ilk resmi maçına çıkan Ahmethan’ın performansı ile ilgili soruya ise tüm takım üzerinden yanıt verdi: "Ahmethan gayet iyiydi, çok koştu. Ama bu maçların geri dönüşleri olacak. Sadece Ahmethan için değil, bu maçta 117 kilometre koşmuşuz. Bu kadar yüksek temponun zaman zaman getirdiği düşüşler, sakatlıklar olacak. Bu sezon 60-65 maç oynamayı planlayan bir takımız. Herkese ihtiyacımız olacak. Şu an takım olarak hazır değiliz. Ama olumlu giden şeyleri görmek mutlu ediyor tabii ki."
9

ÖNCELİĞİMİZ MERKEZ FORVET

Aykut Kocaman, transfer çalışmaları hakkında ise fazla yorum yapmaktan kaçınırken, önceliklerinin merkez forvet olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Çalışmalarımız devam ediyor. Şu an için herhangi bir sıcak gelişme yok. Transferde önceliğimiz elbette merkez forvet, bunun için yoğun bir çaba var. Sadece transfer değil, onun dışında neler yapabileceğimiz de önemli. Bu süreci elimizdeki takımla neler yapabileceğimize dair düşünerek geçiriyoruz. Sezon yavaş yavaş başlıyor. Kısa sürede en iyi seviyeye gelmeliyiz" ifadelerini kullandı.
10

ÖZLEMLERİ DİNDİRECEĞİZ

Aykut hoca, takımının Sturm Graz maçında sergilediği futbolun henüz yeterli düzeyde olmadığını belirtirken, "Taşlar iyice oturunca daha göze hoş gelen ve daha kolay sonuca giden bir takım olacağız" yorumunu yaptı. Taraftara umut dağıtan deneyimli hoca, özlenen Fenerbahçe’nin çok yakında sahnelerde olacağının mesajını verdi.

Fotomaç
11 Fenerbahçe nasıl tur atlar?
Fenerbahçe nasıl tur atlar?
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu rövanş maçında Sturm Graz ile 2-1’in rövanşında Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Peki "Fenerbahçe turu nasıl geçer?" sorusunun cevabı haberimizde...

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Fenerbahçe 3. Ön eleme turu ilk maçında Avusturya ekibi Sturm Graz’ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe aldığı bu galibiyet ile ikinci maç öncesi avantaj yakaladı. Sarı-lacivertli taraftarlar "Fenerbahçe turu nasıl geçer?" sorusunun cevabını arıyor. İşte detaylar...

12
Fenerbahçe turu nasıl geçer?

Temsilcimiz hertürlü galibiyet ve beraberlikte turu geçen taraf olacak. 1-0’lık mağlubiyette dahi bir üst tura çıkacak Fenerbahçe 2-1 yenilirse maç uzatmalara gidecek. 2 farklı mağlubiyetlerde ise Avusturya ekibi Sturm Graz turu geçen takım olacak.

Fenerbahçe - Sturm Graz ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ülker Stadyumu’nda 3 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak mücadelenin yayıncı kuruluşu henüz açıklanmadı. Yayın ile ilgili detaylar burada olacak.
13
Fenerbahçe’de son durum

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarının ilk aşamasını Düzce’de Topuk Yaylası’nda gerçekleştiren Fenerbahçe ardından Avrupa kampı için İsviçre’ye geçti. Burada Lozan kentinde ikinci etap kampına devam eden Sarı-Lacivertliler hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlandı.

İlk hazırlık maçını Düzce’de Juventus Bucuresti’ye karşı oynayan Fenerbahçe bu karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Ardından İsviçre’de dört hazırlık maçı daha yapan Fenerbahçe ilk olarak Sporting Club Portugal ile karşılaştı ve maçı 2-1 kaybetti. Devamında Olympique Marseille’ye 1-0 yenilen Fenerbahçe, Athletic Bİlbao ile 0-0, AS Monaco ile ise 1-1 berabere kaldı.
14
Fenerbahçe her hazırlık maçında biraz daha olumlu sinyaller verse de hala hazır olmadığı bir gerçek. Bu Sarı Kanaryaların Sturm Graz karşılaşmasında en büyük handikapları olacaktır. Doğru transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, bu transferler takıma tam uyum gösterdiğinde şu ana göre çok daha iyi hale gelecektir.

Gelenler: Nabil Dirar (AS Monaco), Mathieu Valbuena (Olympique Lyonnais), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Idriss Carlos Kameni (Malaga), Mauricio Isla (Cagliari)

Gidenler: Emmanuel Emenike (Olympiakos), Beykan Şimşek (Sakaryaspor-Kiralık), Ertuğrul Taşkıran (Boluspor), Volkan Şen (Serbest)

Fanatik
15 Fenerbahçe’den fotoğraf açıklaması
Fenerbahçe’den fotoğraf açıklaması
Fenerbahçe’den sosyal medyada gündem olan Aziz Yıldırım ile Selahattin Aydoğdu fotoğrafı için açıklama geldi. Resmi siteden yapılan açıklamada fotoğrafın güncel olmadığı duyuruldu.

Fenerbahçe’den Başkan Aziz Yıldırım ile Selahattin Aydoğdu arasında çekilen fotoğraf ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada fotoğrafın eski olduğu belirtildi.

Selahattin Aydoğdu, Fatih Terim ile yaşadığı tartışma sonrası gündeme gelmişti. Bu yaşananların ardından sosyal medyada paylaşılan Aziz Yıldırım - Selahattin Aydoğdu güncelmiş gibi gösterilmiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.
16
Fenerbahçe’den yapılan açıklama...

Son dönemde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yazılı basın ve sosyal medyada ön plana çıkan eski bir fotoğrafı, güncel bir olayla bağdaştırılmakta, kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir.
Başkanımız 2015 yılının Kasım ayında, Etiler’de bir restoranta gitmiş, orada ilk kez Selahattin Aydoğdu ile tanışmış ve Aydoğdu’nun sahibi olduğu mekanda bahse konu fotoğraf çekilmiştir. Dolayısıyla, söz konusu fotoğraf, Fatih Terim’in son dönemde yaşadığı kavgadan 2 yıl önce çekilmiş olup, güncel olaylarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bir başka deyişle fotoğraf söz konusu kavgadan sonra değil, 2 yıl önce çekilmiştir.

Bahse konu fotoğrafın herhangi bir konuyla bağdaştırılmamasını kamuoyundan rica ederiz.

Fanatik
17 Kjaer Sevilla’da
Kjaer Sevilla’da

Fenerbahçe, İspanyol ekibinin yaptığı 10 milyon Euro’luk teklifini kabul etti. Kjaer’in yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Simon Kjaer’in iki senelik Fenerbahçe macerasında sona gelindi. Sarı-Lacivertliler, adı birçok kulüp ile anılan Danimarkalı yıldızının satışı konusunda Sevilla ile anlaşmaya vardı.
18
10 milyon euro

İspanyol ekibinin yaptığı 10 milyon Euro’luk teklif, yönetim tarafından kabul edildi. Fenerbahçe, normalde Kjaer’den daha fazla gelir elde etmeyi planlıyordu. Ancak Milan ve Liverpool’un 28 yaşındaki oyuncudan vazgeçmesi; Kanarya’nın forvet transferinin aciliyet kazanması nedeniyle yönetimin pazarlıkları daha fazla uzatmadığı kaydedildi.

Simon Kjaer’in önümüzdeki günlerde İspanya’ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi. Danimarkalı oyuncunun, bu kontrollerin ardından Sevilla ile 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...