Fenerbahçe - Zenit canlı izle | FutbolArena TV yayın

Fenerbahçe - Zenit maçı saat 20:55'te başlayacak. Fenerbahçe - Zenit maçı canlı yayın bilgileri ve Fenerbahçe - Zenit maçından önce müsabakaya dair son gelişmeler FutbolArena TV'de canlı yayında. 

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Zenit ile 1-0'ın rövanşında deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zenit - Fenerbahçe maçı saat 20:55'te başlayacak. Zenit - Fenerbahçe maçından önce stattan canlı bağlantılar, stüdyodan yorumlar ve müsabakayla ilgili tüm görüşmeler FutbolArena'da!

Zenit - Fenerbahçe maçı 11'leri


Zenit ilk 11'i: Lunev, Smolnikov, Ivanovic, Rakitsky, Anyukov, Ozdoyev, Barrios, Hernani, Sardar Azmoun, Driussi, Dzyuba

Fenerbahçe ilk 11'i: Harun, Şener, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Alper, Elif Elmas, Victor Moses, Ayew

Zenit - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?


Zenit ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesi 21 Şubat Perşembe günü saat 20:55'te oynanacak. Zenit - Fenerbahçe mücadelesi beIN Sports ekranlarında canlı yayınlanacak.


Zenit - Fenerbahçe maç haberleri


Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Zenit'le 21 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman, U21 Takımı'nın da katılımıyla saat 11.30'da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yapan oyuncular; çift kale maçın ardından yapılan bireysel ve taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamlandı. (İHA)

Zenit - Fenerbahçe maçında hava sıcaklığı kaç derece olacak?


Fenerbahçe, Zenit deplasmanında bu akşam zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ev sahibi ekibin taraftarları kendileri için ayrılan tüm biletleri tüketti. Bu akşam St. Petersburg'daki stadyumda 47 bin Rus taraftar Zenit'i destekleyecek. Fenerbahçe'yi desteklemek için de 400 taraftar tribünde yer alacak.

Rusya'da maç saatinde hava sıcaklığının eksi 9 derece olması bekleniyor. Zenit yetkililerinin maç sırasında stadın çatısını kapatma kararı aldığı belirtildi. Mücadele sırasında çatı sisteminin devreye sokularak stadın üstünün kapatılacağı bildirildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri