Fenerbahçe yönetiminden sert tepki ''Bu böyle gitmez!''

Fenerbahçe yönetimi PFDK tarafından kulübe ve teknik heyete verilen cezalardan sonra sert bir tepki gösterdi.

FutbolArena - Fenerbahçe yönetimi son günlerde PFDK tarafından verilen cezalara tepki gösterdi. Alper Potuk ve Aykut Kocaman'a verilen cezalardan sonra sarı lacivertli yöneticiler bu işin böyle gitmeyeceğini belirterek sert bir tepki gösterdiler.


Fenerbahçe yönetiminden ceza tepkisi


Fenerbahçe yönetimi teknik direktörü Aykut Kocaman, ve Alper Potuk'a federasyon kurulları tarafından kesilen cezalara tepki gösterdi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akhisar maçı sonrası teknik direktör Aykut Kocaman ile kırmızı kart gören Alper Potuk'un PFDK'ya sevk gerekçelerine tepki gösteren Fenerbahçe yönetimi, çıkan cezaları da eleştirdi.

Aykut Kocaman, hakem Bülent Yıldırım'a 'TFF'den özel talimat mı aldın?' dediği, Alper 'ciddi yaralayıcı faul' nedeniyle kurula gitmişti. Kulüp, hakem raporlarını paylaşıp, duruma itiraz etmişti.

''BU BÖYLE GİTMEZ, SUYUNU ÇIKARDILAR''

Disiplin Kurulu kamuoyunda oluşturulan algının aksine Aykut Kocaman'a 13 bin TL para cezası, Alper'e 1 maç ceza verdi. Cezalar beklenenden az olmasına rağmen, yönetim tepkisini sürdürdü.

Fenerbahçeli yöneticiler, "İşin suyunu çıkardıkları için mecburen geri adım attılar. Kimseden kıyak istemiyoruz. Herkese hak ettiği cezanın korkmadan verilmesini istiyoruz. Ancak kurullar, sürekli bir takımı kollarcasına kararlar alıyor. Bu böyle devam edemez. İnşallah daha adil olurlar" yorumunu yaptı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri