Fenerbahçe ve Beşiktaş için transferde Nick Powell iddiası

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sezon sonunda Wigan ile sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Nick Powell ile ilgilendiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ve Beşiktaş gelecek sezon adına transfer çalışmalarına devam ederken İngiltere'den sürpiz bir iddia ortaya atıldı. Wigan Atletich forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nick Powell için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgisi olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Transfer: Nick Powell, Beşiktaş veya Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


İngiliz basınında yer alna haberlere göre Wigan ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Nick Powell ile ilgilenen çok sayıda kulüp arasında Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de yer aldığı öne sürüldü. Teal Talk'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında İngiliz futbolcuyla ilgilenen kulüpler şu şekilde:

Celtic
Burnley
Brighton
Norwich
Derby
Sheffield Wednesday

Nick Powell kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Crew takımının altyapısında başlayan Nick Powell, 2012 yılında Manchester United'a transfer olmuştu. Kırmızı Şeytanlar'da beklenen performansı gösteremeyince çeşitli kulüplere kiralanan Nick Powell, son olarak Wigan'da forma giydi. Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan futbolcu, bu sezon 27 maçta 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri