Fenerbahçe ve Başakşehir gruptan çıkmayı garantiledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde; Başakşehir ise Konferans Ligi'nde 4. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantiledi.

FutbolArena - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında AEK Larnaca'yı deplasmanda 2-1 yendi. Jorge Jesus'un öğrencileri bu sonucun ardından 10 puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Diğer bir temsilcimiz Başakşehir ise UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 4. maçında Letonya ekibi Rigas'ı 3-0 yendi ve 10 puana yükselerek gruptan çıkmayı garantiledi.

FENERBAHÇE VE RENNES LİDERLİK YARIŞI VERECEK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda ilk 4 maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 10 puana yükselen temsilcimiz, aynı puanla 2. sırada yer alan Rennes ile liderlik mücadelesi verecek.

Sarı lacivertliler, 27 Ekim'de Rennes'i Kadıköy'de ağırlayacak. Fenerbahçe gruptaki son maçını ise henüz puan alamayan Dinamo Kiev ile deplasmanda oynayacak.



LİDER BAŞAKŞEHİR'İN EN YAKIN RAKİBİ FIORENTINA

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A grubu'nda ilk 4 maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Liderlik koltuğunda oturan Emre Belözoğlu'nun öğrencileri, 10 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.

Grupta Fiorentina 7 puanla 2. sırada bulunuyor. Başakşehir, sıradaki maçta 27 Ekim'de Fiorentina ile deplasmanda oynayacak. Başakşehir son maçında ise İskoçya'nın Hearts takımını konuk edecek.

MAÇ ÖZETLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri