Mehmet Ekici neden sakatlandı? İşte sebebi

FutbolArena - Büyük bir fedakarlık yaparak Fenerbahçe’ye gelen Mehmet Ekici, 6 ay boyunca futbol oynamamayı göze almıştı. 

1
Geçen sezon çalışmalarını bireysel olarak sürdüren 27 yaşındaki orta saha, her ne kadar antrenmanlarını aksatmasa da uzun süre futboldan uzak kaldığı için maç temposunu kaybetti.

2
Sezon öncesi kamp döneminde nasıl bir performans göstereceği merak edilen Ekici, sergilediği görüntüyle takım içinde de şaşkınlık yaratmıştı.

3
Yeni transfer olmasına rağmen hiç uyum sorunu yaşamayan tecrübeli orta saha, maç eksiğini kapatmak için kamp dönemi boyunca ciddi çaba sarf etti.

4
Fakat Mehmet Ekici, bu hırsı nedeniyle kısa sürede 2 sakatlık yaşadı. 6 aydır futbol oynamadığı için yoğun antrenman temposunda zorlanan deneyimli orta saha, uyarılara rağmen idman kaçırmamaya çalıştı.

5
Habertürk’ün haberine göre bir an evvel hazır olmak ve formayı kapmak için kendisini çok zorlayan Mehmet, tam iyileşti derken yeniden sakatlandı.

6
Bu defa adalesinde yırtık tespit edilen Mehmet Ekici’nin 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken; teknik heyetin bundan sonraki süreçte daha dikkatli olup, milli yıldıza tedavi sürecinin ardından özel program uygulayacağı öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...