Fenerbahçe transferde rotasını Babacar transferine kırdı

Fenerbahçe transferde Lucas Perez'den olumlu sonuç alınamamasından ötürü rotayı Khouma Babacar transferine çevirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe Transfer çalışmaları kapsamında gündemine İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen Khouma Babacar'ı aldı. Fenerbahçe ile ilgili son dakika transfer gelişmeleri FutbolArena'da.


Fenerbahçe'den forvete Babacar transferi


Fenerbahçe golcü arayışlarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekipte yöneticiler rotayı İtalya'ya kırdı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin trasnferindeki B planı Fiorentina'da forma giyen Khouma Babacar. Bir ara Beşiktaş'ın da talip olduğu Sengalli oyuncuyla da görüşen sarı lacivertliler, santrofor trasnferini 17 Ağustos'ta Vardar ile ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına kadar bitirmeyi hedefliyor.

Babacar ile geçtiğimiz dönemlerde Beşiktaş ilgilenmişti, fakat siyah beyazlı yöneticiler tercihini İspanyol golcü Alvaro Negredo'dan yana kullanmıştı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Khouma Babacar kimdir?


Fiorentina'nın futbolcusu Khouma Babacar geçtiğimiz sezon 31 resmi maçta giydi ve 14 gol, 3 asistle oynadı. 24 yaşındaki Senegalli forvet futbola Fiorentina alt yapısında başladı. Babacar'ın kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri