Fenerbahçe Transfer Haberleri: Ze Luis, Porto'ya gidiyor

Fenerbahçe ile transferde adı anılan Ze Luis'in Porto ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken golcü takviyesi konusunda ismi gündemde olan futbolculardan Ze Luis ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Porto, Brezilyalı golcünün tranferiyle ilgili ciddi adımlar attı. Ze Luis ile anlaşma sağlayan Portekiz ekibinin, Spartak Moskova ile bonservis pazarlığı yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Ze Luis, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?


O Jogo Gazetesi'nde yer alan habere göre Porto, Ze Luis ile yaptığı transfer görüşmesinden olumlu sonuç aldı. Golcü futbolcuyu ikna eden Portekiz kulübünün, 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen Spartak Moskova'ya 8 milyon euro teklif ettiği ve pazarlıkların sürdüğü iddia edildi. Spartak'ta yıllık 1,8 milyon euro kazanan Ze Luis'in de senelik 1,5 milyon euro maaş ve 4 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği belirtildi.

FENERBAHÇE TALİP OLMUŞTU

Islam Slimani ve Roberto Soldado ile yollarını ayıran Michael Frey'i de göndermek isteyen Fenerbahçe'nin en az 2 golcü transferi düşündüğü ve Ze Luis'i de gündemine aldığı iddia edilmişti. Ersun Yanal'ın Brezilyalı futbolcuyu çok beğendiği kaydedilmişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri