Fenerbahçe Transfer Haberleri (9 Haziran Cuma 2017)

Fenerbahçe Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Fenerbahçe Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Son Dakika Fenerbahçe Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Fenerbahçe'de taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz.

Fenerbahçe haberleri - 9 Haziran Cuma 2017

Fenerbahçe, David Ospina'yı transfer etti mi?


Fenerbahçe'de gelecek sezon Volkan Demirel'in 2. kaleci olarak düşünülmesinin ardından iyi bir kaleci transfer etmek isteyen yönetim, Arsenal forması giyen David Ospina ile ilgileniyordu. Fenerbahçeli yöneticilerin sürdürdüğü görüşmeler sonucunda Arsenal ile büyük oranda anlaştığı ve transferi bitirdiği iddia edildi. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; David Ospina'nın da sarı lacivertli takıma gelmek için transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Gabigol, Las Palmas'a transfer oldu mu?


İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Inter'in gelecek sezon kadroda düşünmediği ve kiralık olarak göndermek istediği Gabigol için yeni gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcunun, Las Palmas'a kiralanmak istediği fakat Fenerbahçe'nin de son ana kadar devrede olduğu yazıldı. Bu konu hakkında konuşan menajer Wagner Ribeiro, "Gabigol kesinlikle Las Palmas'a gitmeyecek" dedi.

Fenerbahçe, Ahmed Musa'yı transfer etti mi?


FutbolArena'nın da geçtiğimiz günlerde duyurduğu Ahmed Musa Fenerbahçe Transfer haberinin ardından İngiliz basınında yeni bir gelişmeye yer verildi. Leicester yerel basınında çıkan haberlere göre, Ahmed Musa, Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı teklifi kabul etti. Nijeryalı futbolcunun, sarı lacivertli takıma gitmeye sıcak baktığı ve kulüpler arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Fenerbahçe'den Ruslan Malinovsky transferi


Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımın başına geçeceğinin açıklanmasının ardından transferlere hız verildi. Fransa Ligi ekiplerinden Lyon forması giyen Valbuena ve Monaco forması giyen Nabil Dirar transferlerini bitirme aşamasına getiren Fenerbahçe'de yönetimin yeni hedefi Genk forması giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Ruslan Malinovsky.

Fransa basınında yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman'ın istediği Ukraynalı orta saha oyuncusu Ruslan Malinovsky için Genk kulübüne 4 milyon Euro'luk bir transfer teklifinde bulunduğu ve Genk kulübünden gelecek cevabı beklemeye geçtiği yazıldı.

Fenerbahçe'den Valbuena transferi


Fenerbahçe yönetimi Fransız yıldızın transferini olumlu sonuçlandırırken, Babaannesi kaybeden Valbuena'nın gelişi ertelendi. Lyon ile de bonservis konusunda aradaki ufak pürüzleri gidermeye çalışan Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena'nın önümüzdeki hafta Sarı-Lacivertli takıma imza atacak. Fenerbahçe'nin Lyon'dan transferi Mathieu Valbuena, 12 Haziran Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri