Fenerbahçe Transfer Haberleri (3 Temmuz Pazartesi 2017)

Fenerbahçe Transfer Haberlerini FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri sayfamızda.

FutbolArena - Fenerbahçe Transfer Haberleri konusunda anbean tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alan Fenerbahçe Transfer Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. FB transfer haberleri aramalarında sarı kırmızılı takımın transferde günlük gelişmelerini sizlere aktarıyoruz. Fenerbahçe'de taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini burada bulabilirsiniz.

FB Transfer haberleri - 3 Temmuz Pazartesi 2017

Fenerbahçe'de Emenike transferinde son dakika haberleri

Aykut Kocaman'ın takım planlamasına yer vermediği Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrılmak için gün sayarken Olympiakos ile yapılan görüşmeler henüz olumlu bir şekilde sonuçlanmadı.

Fenerbahçe ve Olympiakos yetkililerinin Emenike için bugün bir görüşme gerçekleştireceği ve maliyet konusunda anlaşma arayacakları öğrenildi.Fenerbahçe'nin Emenike transferinden gelecek parayı Carlos Kameni için kullanacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Pepe'yi transfer edecek mi?


Beşiktaş Transfer çalışmalarında Pepe'yi renklerine katmaya yaklaşmışken Portekiz'den sürpriz bir iddia geldi. Fenerbahçe'nin bu transferde devreye girdiği ve Pepe'ye yıllık 5 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme teklif ettiği yazıldı. Fakat buna rağmen transferde Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre şansının az olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe, Wilfried Bony'yi transfer etti mi?


Fanatik'te yer alan haberde transferde en büyük engel Wilfried Bony'nin her fırsatta Manchester City'de kalmak istemesi olarak görülüyor.

Manchester City'de Guardiola'nın sistemine uymadığı için Agüero'nun bile satılacağı iddia edilirken, Bony'nin City forması giymesi imkansız gibi görünüyor. Fenerbahçe'nin eğer 28 yaşındaki oyuncuyu ikna edebeilmesi halinde Manchester City'e maaş ödemesinde yardımcı olmaya bile hazır olduğu konuşuluyor.

Fenerbahçe, Carlos Kameni'yi transfer etti mi?


BeİN Sports'ta yer alan habere göre, maliyet açısından Carlos Kameni ismini daha uygun gören Fenerbahçe oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Emenike ile yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe, 33 yaşındaki Carlos Kameni'yi en geç Çarşamba günü İstanbul'a getirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Lucas Perez'i transfer etti mi?


Fanatik'te yer alan habere göre, takımın bir diğer forveti Oliver Giroud'ya da teklifler gelince Arsenal yönetimi Lucas Perez'i takımda tutma kararı alabilir.

Arsenal'in Oliver Giroud'un satılması halinde Lucas Perez'i bir sene daha takımda tutma kararı alacağı konuşuluyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri