Fenerbahçe - Trabzonspor maçında ilk 11'ler açıklandı! Ersun Yanal'ın tercihi

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde teknik direktörler Ersun Yanal ve Ünal Karaman'ın belirlediği ilk 11'ler resmen açıklandı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ve Trabzonspor çalıştırıcısı Ünal Karaman bu zorlu mücadele öncesi ilk 11'lerini belirledi. Fenerbahçe ile Trabzonspor'un maç kadroları resmen açıklandı.

Fenerbahçe - Trabzonspor maç kadroları


Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ve İsmail Köybaşı kart cezaları, Victor Moses ve Serdar Aziz ise sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemediler. Bordo mavili takımda ise sakatlığı devam eden Ogenyi Onazi dışında eksik futbolcu yer almadı.

SOLDADO VE HASAN ALİ GERİ DÖNDÜ

Ersun Yanal kaleyi yeniden Aytemiz Alanyaspor maçının yıldızı Harun Tekin'e emanet etti. Sağ bekte Isla'ya forma veren Ersun Yanal'ın stoper ikilisiSadık Çiftpınar ve Martin Skrtel oldu. Kart cezasını tamamlayan Hasan Ali Kaldırım sol bekte görev aldı. Orta sahada Jailson ve Mehmet Topal'ın önünde Miha Zajc sahaya sürüldü. Kanatlarda Nabil Dirar ile Andre Ayew'i tercih eden Ersun Yanal, cezası biten Roberto Soldado'yu gol silahı olarak belirledi.

Fenerbahçe'nin 11'i: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Zajc, Ayew, Soldado

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Hüseyin, Novak, Abdülkadir Parmak, Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme, Rodallega

Fenerbahçe'nin yedekleri: Volkan Demirel, Alper Potuk, Tolgay Arslan, Şener Özbayraklı, Valbuena, Neustadter, Ferdi Kadıoğlu, Abdulcebrail, Oğuz Kağan, Elif Elmas

Trabzonspor'un yedekleri: Arda Akbulut, Kamil Ahmet, Amiri, Olcay Şahan, Murat Cem, Zargo Toure, Hasan Batuhan, Ekuban, Ibanez.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?


Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'da çıkışını sürdüren Ünal Karaman ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı 27 Nisan 2019 Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı ve şifreli yayınlanacak

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri