Fenerbahçe, Süper Lig'de son 5 senenin en iyisi

Fenerbahçe, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'dan son 5 seneden daha çok puan topladığı sezonu yaşıyor.

FutbolArena Analiz - Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken kopsa da lig ikinciliği için mücadelesini sürdürüyor.

Süper Lig'de en azından ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi Ön Eleme bileti almak isteyen Fenerbahçe, son 5 sezona damga vuran takım oldu.


Fenerbahçe'nin son 5 yılda topladığı puan - Beşiktaş'ın son 5 yılda topladığı puan


2012-2013 sezonundan bu yana sadece 1 şampiyonluk yaşamasına rağmen Sarı-Lacivertliler Süper Lig'de en çok puan toplayan takım konumunda

2012-2013 sezonundan bu yana Fenerbahçe, Süper Lig'de oynanan 166 karşılaşmada 340 puan topladı. Fenerbahçe bu maçların 101'inde galibiyeti tattı. Fenerbahçe'yi yakın bir farkla takip eden takımsa Beşiktaş. Siyah-Beyazlılar, 166 karşılaşmada 98 galibiyet alarak 333 puan topladı. Siyah-Beyazlıların Fenerbahçe ile aradaki puan farkı sadece 7

Galatasaray, Süper Lig'de son 5 yılda kaç puan topladı?


Üç büyükler arasında en ilginç tabloyu gerçekleştiren takımsa Galatasaray. Son 5 yılda 2 kez şampiyonluk yaşayan Galatasaray, 166 karşılaşmada 316 puan topladı. Galatasaray bu maçlarda 93 galibiyet aldı. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile aradaki puan farkı 24 olarak kayda geçti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri