Volkan Demirel'den Sabri Sarıoğlu'na gönderme

FutbolArena - Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig 1. haftasında oynanan Göztepe maçı öncesinde Sabri Sarıoğlu ile seramonide el sıkışmadı. 

1
Maçın ardından Sabri yaptığı açıklamada, "Volkan’ın kendisine yaptığı saygısızlıktan dolayı el sıkışmadığını." söylerken, müsabaka sonrasında tecrübeli kaleciye bu soru yöneltildi. 
2
Volkan Demirel’in elini neden sıkmadığını açıklayan Sabri Sarıoğlu, "Volkan’ı yapılan saygısızlıktan dolayı hiçbir zaman affetmedim. Bu sebeple maç öncesi elini sıkmak istemedim" ifadelerini kullandı.
3
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ise Göztepe maçının ardından kaybedilen 2 puan ve yediği hatalı gol nedeniyle oldukça üzgün gördü.
4
İzmir’de Adnan Menderes Havaalanında deneyimli kaleciye Beyaz TV mikrofonları Sabri konusunu sordu. Volkan Demirel ise verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:
5
"Şimdi bunları konuşmak istemiyorum. Sabri konusunda da cevap vermek istemiyorum. Belki önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı yapacağım. Herkes kendi istediği gibi yaşıyor ve görüyor."

Futbolarena anasayfasından devam...