Fenerbahçe, Sivas'ta kaybetmiyor

Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, rakibine karşı uzun süredir maç kaybetmiyor.

FutbolArena - Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, rakibine 2014 yılından beri kaybetmiyor. Söz konusu müsabakalarda 6 galibiyet, 2 beraberlik alan sarı-lacivertli ekip, son olarak 9 Şubat 2014'te 2-0 rakibine yenilmişti.

Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor ile oynayacak olan Fenerbahçe, rakibine 8 maçtır kaybetmiyor. Son olarak 9 Şubat 2014'te kırmızı-beyazlılara deplasmanda 2-0 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, daha sonra oynanan müsabakalarda 6 galibiyet alırken, 2 mücadeleden ise beraberlikle ayrıldı.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Bu sezon iç saha maçlarında iyi bir performans gösteren Fenerbahçe, deplasmanda ise kazanamıyor. Sarı-lacivertliler, dış sahada oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamadı (2 beraberlik 1 mağlubiyet) ve bu karşılaşmaların ikisinde gol atamadı.

FENERBAHÇE GERİDEN GELİP KAZANIYOR

Fenerbahçe bu sezon skor olarak geriye düştüğü maçlarda en fazla galibiyet alan (3 galibiyet) ve puan toplayan (10 puan) Süper Lig takımı. Sivasspor ise şu ana kadar skor avantajı elde ettiği 11 karşılaşmada rakiplerine sadece iki kez yakalandı (9 galibiyet 2 beraberlik).

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri