Fenerbahçe - Sivas Belediyespor (CANLI)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı bilgileri haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu maçında TFF 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor'u konuk ediyor. Ülker Stadyumu'nda seyircisiz oynanacak maçı hakem Sarper Barış Saka yönetiyor. Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Sivas Belediyespor ilk 11'ler ve canlı yayın bilgisi haberimizde.

Fenerbahçe ile Sivas Belediyespor'un aldığı sonuçlar



Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de sadece Konyaspor'a kaybetti. Erol Bulut'un öğrencileri 9 lig maçından 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, Süper Lig'de 20 puanla 2. sırada yer alıyor.

Sivas Belediyespor ise TFF 2. Lig'de 11 puanla 14. sırada bulunuyor. Bu sezon 3 kez teknik direktör değiştiren Sivas Belediyespor, 10 lig maçından 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sivas Belediyespor 3 maçtır rakiplerini mağlup edemiyor.

Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı haberleri



Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili "Fenerbahçe'yi yenmek için oynayacağız ve bunun için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Maçı kazanıp geleceğiz ve bu galibiyeti Sivaslılara hediye edeceğiz" dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ"

"Fenerbahçe Türkiye'de şu an en iyi top oynayanlardan bir tanesi. Kadrosu belli ve taraftarı da belli. Her alanda kalite bir takım. Türkiye'nin güzide takımlarından bir tanesi. Biz de maçta kendi gücümüzü ortaya koyacağız ve rakibimizi yenmek istiyoruz."

Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı canlı yayın



Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı 24 Kasım 2020 Salı akşamı saat 21.00'da başladı. Karşılaşma A Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınlanıyor.

A SPOR CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe - Sivas Belediyespor maçı ilk 11'ler



Fenerbahçe ilk 11'i: Altay, Caner, Serdar, Sadık, Uğur Kaan, Ozan Tufan, Mert Hakan, Thiam, Ferdi, Ömer Faruk, Samatta

Sivas Belediyespor ilk 11'i: Necati, Şeyhmus, Muhsin, Mustafa, Uğur Mustafa, Ozan, Emre, Furkan, Mehmet Fatih, Cumhur, Şevki

Son dakika Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri