Fenerbahçe, Real Madrid'i deplasmanda devirdi: 83-86 (İZLE)

Fenerbahçe konuk olduğu Real Madrid'i deplasmanda 83-86 yenmeyi başardı.

FutbolArena - Euroleague Normal Sezonda 24. hafta maçında Real Madrid deplasmanına konuk olacak temsilcimiz Fenerbahçe, güçlü rakibini mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe salondan 83-86 galip ayrılan taraf oldu.


Real Madrid - Fenerbahçe basket maçı kaç kaç bitti?


İlk periyotu 20-20 eşitlikle biten mücadele oldukça çekişmeli başlarken Real Madrid 2. periyotta öne geçti ve devreye 45-40'lık üstünlükle girdi.

3. periyotta 20-28'lik bir skor yakalayan ve 65-68 öne geçen Fenerbahçe, 4. periyotta da üstünlüğü korumasını bildi ve salondan 83-86 galip ayrıldı.

EN SKORER OYUNCU KOSTAS SLOUKAS

Maçta en çok sayı atan isim 20 sayı ile Sloukas olurken onu 17 sayı ile Luigi Datome takip etti. James Nunnally de 16 sayı ile oynadı ve en skorer üç oyuncu da Fenerbahçe'den oldu.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Fenerbahçe Euroleague'de kaçıncı? Puan Durumu


Fenerbahçe bu galibiyetle 24. haftada 17. kez kazanmış oldu ve Olympiakos ile birlikte 2. sırayı paylaştı. Lider CSKA Moskova'nın ise 19 galibiyeti bulunuyor. 10. mağlubiyetini alan Real Madrid ise Euroleauge'de 7. sırada kaldı.

Fenerbahçe Euroleague'de gelecek maç Zalgiris deplasmanına konuk olurken, Real Madrid de sahasında Panathinaikos'u ağırlayacak.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri