Fenerbahçe puanları uzatma dakikalarında topluyor

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada yine son dakika golüyle hanesine puan yazdırdı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Sarı-Lacivertli takıma beraberlik getiren golü 90+4. dakikada Marcelo kendi ağlarına attı. Fenerbahçe aldığı bu beraberlikle puanını 57'ye yükseltti.

Fenerbahçe'nin son haftalarda uzatma dakikalarında attığı goller


Fenerbahçe son haftalarda 90. ve 90 artı dakikalarda attığı gollerle dikkat çekti. Süper Lig'in 27. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 3-1yenerken maçın son golü 90. dakikada Jeremain Lens'ten gelmişti. Lens'in golü skoru doğrudan etkilemese de son 3 karşılaşmada Fenerbahçe uzatma dakikalarında attığı gollerle tam 7 puan topladı.

Galatasaray derbisinde 90+5. dakikada Josef de Souza'nın golüyle 3 puana uzanan Fenerbahçe geçen haftada da Sow'un golüyle Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe'nin bu sezon uzatma dakikalarında gol attığı takımlar


Fenerbahçe, sezon geneline baktığımızda bu sezon 12 kez 90. dakikalarda rakip filelere gol gönderdi. Sarı-Lacivertli takımın attığı 12 golün 7'sinde skor değişti. Fenerbahçe, bu sezon Kayserispor (1) Gaziantepspor (3) Osmanlıspor (3) Karabükspor (3) Galatasaray (3) Çaykur Rizespor (3) ve Beşiktaş maçlarında 90. dakikalarda attığı gollerle toplamda 16 puan topladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri