Fenerbahçe Marko Grujic'i transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'de sol ayaklı orta saha arayışı devam ederken son olarak Liverpool'da forma giyen Marko Grujic gündeme geldi. Fenerbahçe'de transfer gelişmelerinde son durum

FutbolArena - Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken yönetime sol ayaklı bir orta saha oyuncusu alma talimatı veren Aykut Kocaman'ın isim olarak da Marko Grujic'i işaret ettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri FutbolArena'da!

Sol bek ve orta sahaya sol ayaklı oyuncu almak için çalışma başlatan Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Marko Grujic oldu.


Fenerbahçe, Marko Grujic'i transfer edecek mi?


Akşam'ın haberine göre, Sarı lacivertlilerin Liverpool ile 2020'ye kadar sözleşmesi olan, fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen 1.91'lik orta saha oyuncusunu kiralamak için menajerlerle görüşeceği öğrenildi.

Marko Grujici orta sahada hem ofansif hem de defansif olarak görev alabiliyor.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Marko Grujic nasıl bir futbolcu?


Kızılyıldız takımından 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 2015 yılında transfer edilen Marko Grujic bu süreçte Liverpool takımı forması altında 14 karşılaşmada forma giydi ve 1 asistlik performans gösterdi. 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili Fenerbahçe Haberleri için özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri