Son Dakika Transfer Haberleri (18 Ağustos 2017)

FutbolArena - Süper Lig’in başlamasıyla beraber takımlar transfer çalışmalarında son aşamaya geldi. İşte son dakika transfer haberleri...

1
Fenerbahçe’nin Şilili Fabian Orellana ile anlaştığı iddia edildi. (Milliyet)

2
Galatasaray’da sol bek transferinde B planı olarak Strinic düşünülse de, Kwadwo Asamoah’taki ısrarını sürdüren Galatasaray sabrının karşılığını alıyor. Juve’yi 4 milyon Euro’ya ikna eden yönetim Asamoah’ı İstanbul’a getiriyor. (Vatan)

3
Fenerbahçe, son dönemde ağırlığı Vincent Aboubakar transferine verse de Lucas Perez konusundaki gelişmeleri de yakından takip ediyor. (Fanatik)

4
Durica’nın yanına stoper takviyesi planlayan Trabzonspor, bir süredir Fenerbahçe ile flört halinde olan Gustavo Gomez’in transferinde mutlu sona çok yaklaştı. (Sabah)

5
Alınan oyuncular sonrası UEFA ile yaptığı anlaşma gereği en az 1.4 milyon Euro transfer geliri elde etmek zorunda olan siyah-beyazlılar; Boyko, Milosevic, Franco, Aras, Veli ve Mustafa’yı satma düşüncesinde fakat bu futbolcuların henüz bir talibi çıkmadı. (Vatan)

6
Aslan, sol kanadına Asamoah için Juventus’tan söz aldı Barcelona’nın Arda’yı satma ısrarı, G.Saray’a geri adım attırdı. Cimbom, Arda Turan için son günü bekleyecek. (Sabah)

7
Stoper arayışlarında tüm hedefini Vida üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, hem bu transferdeki rakiplerini hem de Dinamo Kiev’i devre dışı bırakacak somut adımlar atmaya başladı. (Milliyet)

8
Beşiktaş, Volkan Şen’i kadrosuna katabilir. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Volkan’ın transferi için yönetime olumlu rapor verdi. (Fanatik)

9
Akhisar deplasmanında deyim yerindeyse tel tel dökülen Sivasspor’dan ses getirecek hamle. Kırmızı-Beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Flamini’nin peşine düştü. (Fanatik)

10
Kayserispor maçında taraftarın yoğun protestosuyla karşılaşan Sinan Gümüş bavulunu toplamaya başladı. Benfica ile 400 bin Euro’ya el sıkışan Sinan Portekiz ekibinden haber bekliyor. (Sabah)
11
Forvet arayışlarını sürdüren Kartal, Napolili Zapata için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Kolombiyalı golcü için 1.5 milyon Euro önerdi. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...