Fenerbahçe - Kayserispor Ozan Tufan'ın golünde olay!

Fenerbahçe - Kayserispor maçının 45. dakikasında takımına beraberliği getiren golü atan Ozan Tufan'ın pozisyonu öncesinde sarı kırmızılı futbolcular faul itirazında bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere biterken, 45. dakikada Ozan Tufan'ın Kayserisporlu futbolcular Deniz Türüç'ün yerde yattığı sırada rakibin atak yaptığı yönünde maçın hakemine itiraz etti. Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica da Ozan Tufan'ın golünden sonra büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçe - Kayserispor maçı Ozan Tufan'ın golü


Fenerbahçe - Kayserispor maçının ilk 45 dakikası 1-1 berabere bitti. 41. dakikada Umut Bulut'un golüne 45'te Ozan Tufan yanıt verirken, golden önce Kayserispor'da Deniz Türüç'ün yerde yatması nedeniyle sarı kırmızılı futbolcular maçın hakemi Halil Umut Meler'e "Topun dışarı atılması yönünde." itirazda bulundu. Ancak devamında gelişen Fenerbahçe atağında üst üste paslaşmalar sonrası ceza sahasında topla buluşan Ozan Tufan takımına beraberliği getirdi.

SUMUDİCA ÇILDIRDI!

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica da, Ozan Tufan'ın golünden sonra maçın 4. hakemi ve orta hakemine büyük tepki gösterdi. Yerini terk eden ve saha kenarına kadar gelen Sumudica golden önce futbolcusuna faul yapıldığını ve Deniz'in yerde yatmasından dolayı topun dışarı atılması gerektiğini söyledi.

GOLDE FAUL VAR MI?

Devre arasında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Faul var demiyorum, bence yok ama sağlık bu, bilemezsiniz. Her ne olursa olsun, pozisyondan sonra üst üste 6-7 paslaşma da oldu hatta ama Fenerbahçeli futbolcuların topu dışarı atması gerekiyordu." diye konuştu.


Fenerbahçe'de Ozan Tufan kaç gol attı?


Fenerbahçe son haftalarda performansıyla çıkış gösteren Ozan Tufan geçen sezon 22 lig maçında 3 gol atmıştı bu sezon 9.maçında 3.golünü attı

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri